Poziv i prijave na besplatne jednodnevne edukacije za ciljane skupine o korištenju interneta i informatičke pismenosti

Hrvatski Telekom d.d. i Općina Medulin kao parter, kroz ostvareno financiranje projekta iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“, a po Ograničenom pozivu na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava u modalitetu privremenog poziva Izgradnja mreža sljedeće generacije (NGN)/pristupnih mreža sljedeće generacije (NGA) u NGA bijelim područjima provodi besplatne jednodnevne edukacije za ciljane skupine o korištenju interneta i informatičke pismenosti. Ove edukacije provodi tvrtka Okviri znanja d.o.o. na 13 lokacija u Republici Hrvatskoj.

 

Ciljane skupine ovog predmetnog postupka nabave jesu osobe starije životne dobi i umirovljenici te mlade i nezaposlene osobe s teritorijalnog područja obuhvata EU BB projekata. Održavanjem ovih Edukacija doprinijeti će se smanjenju digitalnog jaza, povećanom korištenju e-usluga koje olakšavaju život građana, steći će se uvjeti za prekvalifikacije onih građana koji žele raditi odnosno nastaviti raditi te će se generalno postići njihova bolja uključenost u zajednicu.

 

Pozivaju se svi zainteresirani s područja Općine Medulin, Općine Barban, Općine Ližnjan-Lisignano, Općine Marčana da se prijave na radionicu koja će se održati

 

  1. kolovoza 2023. na adresi: Multimedijalni centar „3MC“, Centar 58, 52203 Medulin

 

i to prema sljedećem rasporedu:

Skupina umirovljenika i osoba starije životne dobi od 9:00 do 11:30 sati, a skupina mladih i nezaposlenih osoba od 12:30 do 15:00 sati.

Prijave možete izvršiti na kontakte Okvira znanja d.o.o. i to putem maila na info@okviri-znanja.hr ili na kontakt broj 099 545 2277 do 21.08.2023.

 

Detaljnije u rasporedu u prilogu.

 

Prilozi za preuzimanje: