POZIV NA SAVJETOVANJE S ZAINTERESIRANOM JAVNOŠĆU

Temeljem odredbe članka 11. stavka 3. Zakona o pravu na pristup informacijama („Narodne novine“ broj 25/13, 85/15 i 69/22) o Odlukama je potrebno provesti prethodno savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u trajanju od najmanje 30 dana.

 

U skladu s odredbama članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama („Narodne novine“ broj 25/13, 85/15 i 69/22) Općina Barban, provodi  savjetovanje sa zainteresiranom javnošću s ciljem upoznavanja javnosti s Nacrtom prijedloga Odluke i pribavljanjem mišljenja, primjedbi i prijedloga zainteresirane javnosti, kako bi isti, ukoliko  su zakonito i stručno utemeljeni, bilo prihvaćeni i u konačnosti ugrađeni u odredbe Odluke.

 

Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću započinje dana 10. studenog 2023. godine te završava zaključno s danom 9. prosinca 2023. godine, koji je ujedno i krajnji rok za dostavu mišljenja, primjedbi i prijedloga na Nacrt prijedloga Odluke.

 

Adresa e-pošte na koju se šalju očitovanja zainteresirane javnosti na obrascu sudjelovanja javnosti: doris.puzar@barban.hr

 

 

Preuzimanja: