Centar podrške CP521 – Općinu Barban posjetiti ćemo 2. ožujka 2023. godine.

Centar podrške CP521 (CP521) od mjeseca studenog 2022. godine radi na adresi Zagrebačka 18 u Puli, u poslovnom prostoru kojeg je Grad Pula dodijelio za potrebe obavljanja aktivnosti.

Centar je namijenjen osobama starije životne dobi i osobama s invaliditetom, ali svatko tko je u potrebi može se obratiti za pomoć. Inovativna je to socijalna usluga razvijena na Urbanom području Pula s ciljem pružanja socijalne usluge savjetovanja i pomaganja te organiziranja različitih aktivnosti i psihosocijalne podrške. Centar objedinjava sve pružatelje socijalnih i zdravstvenih usluga s područja gradova Pule i Vodnjana, te općina Medulin, Marčana, Ližnjan, Svetvinčenat i Barban, kako bi se što učinkovitije pružile informacije korisnicima te kako bi potrebna usluga što prije do njih stigla.
Centar podrške, osim starijoj populaciji i osobama s invaliditetom, usluge podrške i informiranja iz područja socijalne i zdravstvene skrbi pruža i beskućnicima, djeci, ovisnicima, osobama s psihičkim poteškoćama te nezaposlenim osobama s čitavog urbanog područja Pule.
Kako bi građane, ustanove i institucije upoznali s radom i uslugama koje CP521 pruža te se upoznali sa specifičnim potrebama stanovnika na pojedinim područjima UP Pula, te kako bi odgovorili na konkretne upite građana, organiziramo terenske posjete JLS-ovima.

Općinu Barban posjetiti ćemo 2. ožujka 2023. godine.
Od 10 sati bit ćemo u prostorijama čekaonice Ambulante u Barbanu.

Pozivamo Vas da nam se pridružite.

tel: +358 52 521 522; e-mail: centar.podrske521@pula.hr

Zagrebačka 18,
52100 Pula

radno vrijeme
od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati

 

Letak - posjet JLS - Barban