Obavijest IDA d.o.o. Javni poziv poduzetnicima na području Istarske županije za sudjelovanje u programu mentorstva u sklopu projekta „Coworking Pula“

Poštovani,

 

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta „Coworking Pula“ provodi program mentorstva za poduzetnike, a kojim se potiče razvoj ideja koje doprinose razvoju poduzetništva.

Prijave se podnose online putem obrasca na ovoj poveznici. U okviru ovog poziva podržat će se 10 poduzetničkih ideja koje ulaze u ciklus IdeaHUB mentorstva, a u sklopu čega će se poduzetnicima osigurati stručna podrška u razvoju ideje. Nakon ciklusa mentorstva, s tri najbolje plasirana poduzetnika će se potpisati ugovor. Svakom poduzetniku dodijelit će se 5 mentora tijekom ciklusa kako bi razvili svoju ideju do spremnosti za implementaciju, a koji će se predstaviti na početnom događaju u sklopu ovog programa.

Financijska sredstva u iznosu od 5.000,00 EUR dodijelit će se pobjedniku nakon završnog događaja i umrežavanja u sklopu ovog programa, a čija je namjena definirana razvoju ideje i koja se može iskoristiti isključivo za potrebe njene realizacije.

 

Postoje i nagrade za osvojeno drugo i treće mjesto, i to: za 2. mjesto 6 mjeseci besplatnog korištenja stola u „Coworking Pula“, a za 3. osvojeno mjesto 3 mjeseca besplatnog korištenja stola u novoizgrađenom centru „Coworking Pula“. Svim ostalim sudionicima programa koji uspješno završe mentorski ciklus, dodijelit će se također mogućnost korištenja stola u „Coworking Pula“ u trajanju od mjesec dana.

 

Rok za prijavu je 20. ožujka 2023. godine.

 

Pozivamo sve zainteresirane poduzetnike na području Općine Barban koji imaju zanimljivu poduzetničku ideju da se prijave na ovaj Javni poziv s ciljem dobivanja financijske potpore i drugih vrijednih nagrada.

 

Tekst Javnog poziva i ostali prilozi dostupni su na web stranici Istarske razvojne agencije.

 

S poštovanjem,

 

Coworking Pula projektni tim