Sufinanciranje školskog pribora

Poštovani roditelji,

 

ovim putem Vas obavještavamo da će Općina Barban i ove godine sufinancirati troškove kupnje radnih bilježnica i ostalog školskog pribora za školsku godinu 2022./2023.

Pravo na sufinanciranje nabave radnih bilježnica i ostalog školskog pribora imaju svi učenici osnovne škole Jure Filipovića Barban te ostali učenici osnovnih škola koji imaju prijavljeno prebivalište na području Općine Barban na dan podnošenja zahtjeva, a koji pravo na sufinanciranje nabave radnih bilježnica i ostalog pribora nisu ostvarili po nekoj drugoj osnovi.

Postupak za ostvarivanje prava na sufinanciranje pokreće se podnošenjem Zahtjeva Upravnom odjelu za financije, gospodarstvo i društvene djelatnosti Općine Barban. Zahtjev podnosi roditelj ili skrbnik učenika.

Poklon bon u iznosu od 200,00 kuna moći će se iskoristiti prilikom kupovine isključivo radnih bilježnica i ostalog školskog pribora u sljedećim prodavaonicama:

  • Jedinstvo d.o.o. – Market Barban,
  • Narodne novine d.d. – na dvije lokacije: Marijanijeva 21 i Sergijevaca 51, Pula,
  • Nove Istarske knjižare d.o.o. – Giardini 9, Pula.

Zahtjevi se mogu predati u pisarnici Općine Barban od 02.08.2022. pa sve do 30.09.2022. godine, radnim danom od 08:00-14:00h, utorkom do 17:00h.

Želimo Vam sretan i uspješan početak nove školske godine!

 

Preuzimanja: